lauantai 15. heinäkuuta 2017

Vihdoinkin jotain valmista!!!


Tällainen aarre löytyi komerosta kun jotain muuta sieltä etsin. Olen joskus -90 luvulla ostanut huonokuntoisena nämä tosi vanhat nukenvaunut, purkanut ne ja maalannut uuden väriseksi.
Nyt iski inspiraatio tehdä ne valmiiksi.
Tässä taloudessa on vain sellainen pieni ongelma, että joku on aina "auttamassa" kun yritän tehdä jotain.. Jos lapset ymmärtävät tehdä jotain muuta, kissa tulee paikalle!
Onneksi mielenkiinto ei kauaa riittänyt tällä kertaa.






Kissa ymmärsi vihdoin väistää. Tässä se projekti koko komeudessaan Kuomuun olen käsin ommellut uuden kankaan. Yksi rengas on kulunut sisältä, eli laitoin vähän tilkettä sinne, ettei se vemppaisi ihan kauheasti. Varsinaiseen käyttöönhän näitä ei ole tarkoitus ottaa, ihan vain koristamaan.


Tässä kasattu versio :) Ei onnistunut näillä lihaksilla saada tuota irrallista rengasta kovin nätisti paikoilleen, mutta se pysyy siinä ja se riittää minulle. Sinä aikana, kun tämä projekti on odottanut komerossa löytymistään, on renkaiden runko hiukan ottanut tappiota, koska se ei enää ollut suora. Vielä pitää tehdä kunnon petivaatteet tuonne vaunuihin ja haaveilin jonkinlaisia pitsiverhojakin tuohon kuomuun.


Ettei ketään jäisi vaivaamaan, niin vaunuissa näkyvä musta möhkäle on Korppi, joka tietenkin muutti välittömästi vaunujen kasaamisen jälkeen sinne. Tässä hän on juuri heränneenä ;)


Ja kun se tekemisen into iskee, niin se iskee!

Poika näki kaupassa ihanan korin joka oli vuorattu hempeällä pitsiröyhelöllä. Hänen pöllönsä kuulemma tarvitsisivat juuri sellaista!
Hintaa sillä korilla oli 10 € ja kun nuuka olen, sanoin, että eiköhän tehdä kotona sellainen peti niille. Olin työmaalta saanut sopivan kokoisen korin ja pitsiä löytyi varastosta. Tuumasta toimeen ja näin kauniin pedin pöllöt saivat. Poika on tyytyväinen ja äiti myös!



Kyllä täytyy myöntää, että aivan mahtava olo on jälleen, kun sain tehtyä jotain. Jotenkin on ollut motivaatio kateissa, mutta ehkä tämä tästä taas...

Syksyn satoa odotellen! Kunhan nämä helteet ensin väistyy... heh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti