keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Synttärit

Nyt on kuopuksen kolme vee synttärit juhlittu! Kuten lupasin, kerron mitä meillä juhlapöytään oli katettu.

Tänä vuonna en oikein jaksanut panostaa tarjottaviin. Tämä johtuu luultavasti siitä, että olen syksyllä palannut töihin, joten aikaa ja energiaa on tällaisiin asioihin eri lailla (vähemmän) käytettävissä kuin hoitovapaalla ollessa.

En siis tosiaan jaksanut alkaa miettiä sen enempää ei-sokerisia terveellisiä tarjottavia. Niinkuin olisin halunnut. Ja se harmittaa. Sitä paitsi yksin kun en synttäreitä järjestä, on muidenkin mielipiteitä kuunneltava ;)

Pöydässä oli täytekakku, kanelipullia, kahdenlaisia keksejä, pieniä coktailpiirakoita munavoilla, pizzaa sekä tummaa suklaata. Yksi vieraista toi lakupussin ja maitosuklaata, jotka laitettiin tarjolle myös. Kahvia, teetä ja lapsille mehua.

Ehdottomasti parhaiten teki kauppansa pizza! Kyllähän näillä eväilläkin sai vieraat kestittyä ja hyvältä kuulemma taas maistui :) Itse pystyin pysymään tiukkana sokerinkarsimispäätöksessäni ja söin siis pizzaa ja coktailpiirakoita. Söin sen verran että maha tuli täyteen ja näin ollen en olisi enää edes jaksanut noita makeita herkkuja! Yhdelle oli gluteenittomat muuten vastaavat tarjottavat paitsi kakun sijaan laitoin hänelle sitruunamuffinseja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti