tiistai 27. joulukuuta 2016

Lisää joululahjoja

Käsintehdyt joululahjat ovat ihan parhaita. Tänäkin vuonna tein valtavan määrän lapasia, kaikkia en muistanut kuvata. Tein myös muutaman pipon. Armaalle siskolleni tein taulun johon maalasin meistä kuvan lapsina. Sitä kuvaa en valitettavasti voi julkaista. Tässä kuva muutamasta itsetehdystä lahjasta.



Kuvassa sateenkaarisukat henkilölle jolle ne menevät ajatus mukana :)

Keskellä pilkittävät ikinuorelle Turtles-fanille kustomoidut turtleslapaset. Hahmon nimestä minulla ei ole hajuakaan, mutta se kaveri jolla on sininen maski. On kuulemma se paras!

Pienelle prinsessalle tein Ninni-mollan. Ninni kun sen piti olla ja niitä ei kaupasta löytynyt. Sain jouluna viestin, että mieluinen oli, vaikka täytyy häpeäkseni myöntää, että tällä pukinmuorilla loppui aika kesken ja Ninni jäi ilman punaisia töppösiä. Ehkäpä hän ne vielä jostain saa.





Ja koska tämä pukinmuori todella on olevinaan niin kiireinen, sai sateenkaarisukkahenkilö vielä joulun jälkeen jälkitoimituksena lapaset sukkien kaveriksi. Kyllä nyt pysyy lämpöisenä ja mieli pirteänä koko pitkän, pimeän ja kylmän talven.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti